Zoek op term

Concerten Clarinet Choir Weert tijdens Cultureel Lint Weert

zo. 20 sep. 2015 (afgelopen)

Clarinet Choir Weert

Op zondag 20 september geeft het Clarinet Choir Weert (CCW) twee concerten tijdens het Cultureel Lint in Weert. Net als in de voorgaande vier edities wordt er op twee verschillende locaties gespeeld: om 13.45 uur in het voormalig stadhuis (C’wartier) en om 14.45 uur op het podium op de Markt. Het CCW biedt een zeer gevarieerd programma, met onder andere het ingetogen Allerseelen van Richard Strauss, de concertmars Arsenal van Jan Van der Roost en Palladio van Karl Jenkins. Clarinet Choir Weert, het klarinet ensemble van het Rick in Weert, is in 1986 opgericht door dirigent John van Peij. De leden (allemaal klarinettisten en 1 slagwerker) komen uit heel Midden-Limburg en oostelijk Noord-Brabant. Het CCW treedt meerdere keren per jaar op in zowel binnen- als buitenland. Zo speelt het ensemble ook op zaterdag 26 september in Gent, België, tijdens het vijfde European Clarinet Festival en staan er al weer meerdere kerstconcerten gepland voor de maand december. Geïnteresseerd om ook eens mee te spelen? Kom dan gerust langs op zaterdagochtend tijdens de repetitie (van 10.00 - 11.30 uur) bij het Rick, Beekstraat 27, Weert. Of neem contact met ons op via de site: www.clarinetchoirweert.nl.

VerbergenInformatie
C'wartier: 13.45 uur
Markt: 14.45 uur
gratis
VerbergenClarinet Choir Weert
C'wartier (voormalig stadhuis) en podium Markt
Clarinet Choir Weert
Markt
6001 EJ Weert
Nederland