Zoek op term

Cultureel Café Weert

zo. 17 nov. 2013 (afgelopen)

Cultureel Café Weert

We gaan de gezellige huiselijke dagen weer tegemoet, tijd voor Cultureel Café Weert om ook een warm plekje te bieden. We hebben onze activiteiten wat uitgebreid met een literair en muzikaal avondprogramma bij Stadscafé Du Commerce. Maar we beginnen als vanouds bij het Munttheater als opwarmer voor de matinee voorstellingen op de zondag. Zondag 17 november a.s. openen we met een actueel gegeven waarvan het eindresultaat vaak onze meer culinaire ervaringen doorspekt, ‘de jacht op wild’. De Jachthoornblazers Midden-limburg nemen ons mee op een ‘geblazen jachtdag’ en zullen zo deze oogsttijd invoelend verbeelden in ons café. Het café is tussen 10.45 en 11.45 uur in de foyer van het Munttheater en pen en papier liggen weer klaar om Uw impressies op te tekenen. Want bij CCW mag U interactief bezig zijn en alle zielenroerselen worden achteraf gepubliceerd op ons blog http://cultureelcafeweert.wordpress.com .

Uiteraard zijn er de vertrouwde columns van Paul Sterk en Piet Poell weer, of ze over de jacht zullen gaan! Een ding is zeker ‘echte mannen zien zich graag als kundige jagers’, erg verleidelijk dus als je met veel fantasie de pen hanteert.

Voor het aansluitend concert van de Flexible Horns kunt U terecht bij de uitbalie van het Munttheater. Ook als U dit concert niet wilt bezoeken bent U gratis en voor niets welkom in ons ochtend CCW op de zondag. De foyer is open vanaf 10.30 uur. Volg ons ook op https://www.facebook.com/CultureelCafeWeert?ref=hl waar al onze activiteiten bekend gemaakt worden. En U van harte uitgenodigd bent voor de nodige reflectie.

Entree is gratis

VerbergenInformatie
10.45-11.45 uur
gratis
VerbergenCultureel Café Weert
Muntheater Weert
Cultureel Café Weert
Collegeplein 3
6001 HN Weert
Nederland
0495-513575