Zoek op term

Dana Fuchs

zo. 22 sep. 2013 (afgelopen)

Dana Fuchs

Rauwe bluesrock die vanuit het uiterste puntje van haar tenen komt. Dana Fuchs (1976) vertrok voor haar twintigste naar New York om de blues te zingen. Enige jaren later ontmoette ze Jon Diamond en dat was het begin van The Dana Fuchs Band, die met iets latere toevoeging van Brett Bass en Tom Curiano, het publiek van de sokken rockt. Soul, blues en rock’n roll, dat is waar Dana Fuchs voor staat. Met een krachtige, rauwe stem weet ze tijdens een concert het publiek in een mum van tijd te overtuigen, zo hebben we eerder al kunnen zien in De Bosuil en op Bospop.

Op het podium staat ze, met haar fantastische begeleidingsband, absoluut haar mannetje. Haar rauwe en doorleefde stem maakt het geheel compleet. De uit Florida afkomstige zangeres Dana Fuchs staat voor een flinke portie powerhouse blues, waarbij je je Janis moet voorstellen, begeleid door meest energieke versie van de Stones.

VerbergenInformatie
€ 18,00
VerbergenDe Bosuil
De Bosuil
De Bosuil
Vrakkerveld 2c
6002 AZ Weert
Nederland
0495-524269