Zoek op term

Danny Bryant

za. 13 apr. 2013 (afgelopen)

Danny Bryant

Deze nog jonge blues gigant, afkomstig uit het Engelse graafschap Hertfordshire, begon op vijftien-jarige leeftijd gitaar te spelen. Drie jaar later was hij al professioneel als beroepsmuzikant bezig en werd hij bekroond als 'jonge guitar beloofte'.
Het afgelopen decennium bestond voor Danny en zijn band uit een eindeloze hoeveelheid aan kilometers reizen en bijna tweeduizend shows in vele landen over de hele wereld. Naast zijn vele fans krijgt hij nu ook in de blueswereld zelf de erkenning die hij verdient. Hij wordt genoemd als een van de beste van deze generatie blues artiesten! 

“Met zijn RedEyeBand slaagde hij er in korte tijd in om een grote naam te worden, op dezelfde hoogte als bijvoorbeeld Walter Trout, Gary Moore of Alvin Lee. De jonge Brit kijkt aan tegen een schitterende toekomst.” (Rootstime)

Deze zaterdagavond in De Bosuil zal de officiële release zijn van Danny's nieuwste CD, een primeur dus!
 

VerbergenInformatie
vanaf 20:00 uur
12,- (vvk)
VerbergenDe Bosuil
De Bosuil
Vrakkerveld 2c
6002 AZ Weert
Nederland
+31 (0)495-5242