Zoek op term

Date met Iverna voor gratis tuinadvies: spreekuur bij Bibliocenter

do. 25 apr. 2013 (afgelopen)

Date met Iverna voor gratis tuinadvies: spreekuur bij Bibliocenter

De tuin op de schop? Hoe maakt u van uw tuin een leefbaar stukje natuur bij huis? Wilt u een plek om te ontspannen, inspiratie op te doen en creativiteit te ontwikkelen? Maak een date met tuinontwerper en tuingeluk- coach® Iverna Zaalberg van ontwerpbureau 'Natuur bij Huis'. Zij geeft gratis advies over het ontwerp en de inrichting van uw tuin en houdt spreekuur op afspraak op donderdag 25 april tussen 15.00 tot 20.00 uur bij de bibliotheek Weert, Wilhelminasingel 250. Een goed tuinontwerp is maatwerk, past bij u en de omgeving, is duurzaam en bespaart geld. Het advies (maximaal 25 minuten per aanmelding) levert geen kant-en-klaar tuinontwerp op, maar wel een eerste schets voor verdere uitwerking. Doel van de Nationale Tuinontwerpdag is om mensen enthousiast te maken voor tuinarchitectuur en de meerwaarde van een goed doordacht tuinontwerp te leren kennen. Aanmelden: Natuur een e-mail naar info@natuurbijhuis.nl om een afspraak te maken voor het spreekuur. Omschrijf uw wensen en stuur eventueel een plattegrond van uw tuin en/of foto's mee. Na ontvangst van uw aanmelding neemt Iverna contact met u op om een tijdstip af te spreken. Uw date is gratis.

VerbergenInformatie
15.00-20.00 uur
gratis op afspraak
VerbergenBibliocenter
Riya Geboers
Bibliocenter
Wilhelminasingel 250
6001 GV Weert
Nederland