Zoek op term

Decemberfeesten Tungelroy editie 2013

(Iedere 2 dagen event) dec 13, 2013 tot dec 15, 2013 (afgelopen)Bekijk alle data »

Alle geplande data:

  • vr. 13 dec. 2013 (afgelopen)
  • zo. 15 dec. 2013 (afgelopen)

Decemberfeesten Tungelroy editie 2013

De decemberfeesten Tungelroy bruist van de activiteiten. Wij heten u van harte welkom in onze verwarmde feesttent op het Barbaraplein in Tungelroy, geheel in stijl voor de tijd van het jaar! Big Party 7 Zo starten we op vrijdag 13 december aanstaande het feest in Tungelroy met een Big Party. En dan vooral BIG! Voor velen zal de naam Big Party bekend in de oren klinken, want dit succesvolle muziekfestijn zal in Tungelroy voor de zevende keer gaan plaatsvinden. Dit keer zal het in het teken staan van de feestband "ANDERKOVVER”. Deze band bestaat uit ambachtelijke musici die de kunst verstaan elk muziekgenre uit hun mouw te schudden. Muzikaliteit met een vleugje humor en een toefje chaos zijn de ingrediënten van deze band die het verschil maakt. Dance, Rock, Nederlands, Easy Listening, Duits, het is hun om het even. De lokale Stramproyse formatie The I.T.’s (spreek uit: aai-tie’s) verzorgen het voorprogramma. Hun muziek is het beste te omschrijven als post-punk revival. Vrijdag 13 december vanaf 19.30 uur is de verwarmde feesttent op het Barbaraplein te Tungelroy geopend. 

Kerstbrunchbuffet EEN LUXE KERSTBRUNCH VARIÉTÉ! Dat is op zondag 15 december de activiteit in het verwarmd feestpaviljoen op het Barbaraplein. Het is voor iedereen! Families, vrienden, bekenden, bedrijven en kinderen zijn hierbij van harte uitgenodigd! In een prachtige, typische kerst-ambiance, zult u zondag 15 december om 11.00 uur ontvangen worden. Er zal dan een luxe kerstbrunchbuffet variété voor u klaar staan waar u volop van kunt genieten! Voor sfeervolle passende kerstmuziek wordt gezorgd. Kerstmatinee Het is toch al feest in het feestpaviljoen in Tungelroy en waarom zouden we de Decemberfeesten Tungelroy niet met een feest afsluiten? Dan doen we dan ook met de Kerstmatinée! Vanaf 15.00 uur is iedereen van harte welkom om onder het genot van een drankje en een hapje en met muzikale begeleiding van DJ Michel, nog heerlijk te genieten in winterse sferen, een dansje te maken of gezellig met vrienden of familie wat te kletsen. Tot slot Kortom, de decemberfeesten Tungelroy 2013 beloven feestelijke en sfeervolle dagen te worden. U bent van harte uitgenodigd! Alle informatie over deze feesten kunt u vinden op www.decemberfeestentungelroy.nl. Tot ziens in Tungelroy !!!!

VerbergenInformatie
vrijdag 13 december vanaf 19.30 uur
zondag 15 december vanaf 11.00 uur
€ 7,50
VerbergenStichting Decemberfeesten Tungelroy
Decemberfeesten Tungelroy 2013
Stichting Decemberfeesten Tungelroy
St. Barbaraplein 1
6005 SR Weert
Nederland
0495-651934