Zoek op term

Delain

vr. 22 feb. 2013 (afgelopen)

Delain

Delain, aanvankelijk gestart als een 'project' van ex-Within Temptation toetsenist Martijn Westerholt, is de afgelopen jaren in een sneltreinvaart gegroeid en geëvolueerd tot een hechte band met topzangeres Charlotte Wessels.

De band toured met het vorige album 'April Rain' eindeloos als headliner door Europa en Noord en Zuid Amerika. Festivals als Lowlands, Sonisphere en Wacken Open Air ontbraken niet. 
Delain weet zich inmiddels verzekerd van een grote groep vaste fans in binnen- en buitenland. Het nieuwe album 'We Are The Others' markeert een nieuw hoofdstuk. "Alles moet nog groter en beter" aldus de band.Dat de lat hoog is gelegd is direct al af te zien in het nieuwe album wat geproduceerd is door top producer Jacob Hellner (Rammstein) en het Zweedse songwriters team Tripod (Kim Wilde, N Synce, Scorpions).

Bij de release in de zomer van 2012 kwam het album direct hoog in de Europeese albumcharts terecht. In Nederland op plaats 4!
Nu is het de beurt aan het livepubliek om verrast en omver geblazen te worden door de nieuwe live productie van Delain.Lesoir
De avond zal muzikaal geopend worden door de female-fronted progrock band Lesoir.
Lesoir maakt muziek die van bombastisch en zwaar naar klein en breekbaar met af en toe een vleugje chaos gaat. Een rauwe, donkere, pure sound waar de melodie nooit uit het oog wordt verloren.

 

VerbergenInformatie
vanaf 20:00 uur
14,- (vvk)
VerbergenDe Bosuil
De Bosuil
Vrakkerveld 2c
6002 AZ Weert
Nederland
+31 (0)495-5242