Zoek op term

Dichter bij muziek; Poëtisch-muzikale verhalen

wo. 27 nov. 2013 (afgelopen)

Dichter bij muziek; Poëtisch-muzikale verhalen

Dichter Hans Bouma presenteert samen met zijn muzikale partner van deze avond, de pianist Jan Snel het programma ‘Dichter bij muziek’. Poëtisch-muzikale verhalen waarbij tekst en muziek elkaar versterken en samen in dienst staan wat onuitsprekelijk is. De pianist zorgt improviserenderwijs voor een muzikale stroom waarop een dichter als papieren bootjes zijn verzen neerlegt. Bootjes op weg naar de diepzee van een mensenziel. Hans Bouma is ook een groot dierenliefhebber en springt regelmatig op de bres voor de leefomstandigheden van dieren. Hij geniet landelijke bekendheid als schrijver, als dichter en als spreker. Sinds 1999 trekt hij door het land en presenteert hij zijn muzikale programma Dichter bij muziek. Na afloop gaat Hans Bouma graag in gesprek met u over de betekenis van poëzie en muziek.

VerbergenInformatie
VerbergenProtestantse Gemeente Weert - Budel
Bethelkerk
Protestantse Gemeente Weert - Budel
Maaspoort 30
6001 BP Weert
Nederland
06-15024060