Zoek op term

The Dirty Denims + Sanquin + Shiverburn

zo. 14 dec. 2014 (afgelopen)

The Dirty Denims + Sanquin + Shiverburn

Dirty Denims :
“De luchtgitaar kan uit de kast, de haren mogen los en de wijsvinger en pink kunnen gedecideerd opgestoken worden’’. Het Hollandse kwartet bestaat voor de helft uit stoere chickies, van wie zangeres/gitariste Mirjam het herkenbaarste element levert: een stem die ’s zondags het vlees snijdt aan tafel met Joan Jett en Debbie Harry. The Dirty Denims zijn geïnspireerd door bands als The Donnas, AC/DC, The Hellacopters en Joan Jett. Ze speelden o.a. op: Zwarte Cross, Bospop (2011), Popronde en Lowlands en stonden twee keer in het voorprogramma van Steel Panther.

Shiverburn :
De fundering van Shiverburn wordt gegoten door een ritmesectie strakker dan je favoriete jeans op 3e kerstdag. Deze heeft als doel het dragen van een combinatie van loodzware riffs, catchy melodieën en vingerlikkende gitaarsolo's, welke de bouwstenen zijn voor een ruige doch zeer verrassende sound. Zet bovenop al dit geweld een leadzangers, die met haar haar stembanden trillingen veroorzaakt nog onbekend op de schaal van richter en je hebt een band die staat als een huis!

Sanquin :
SanQuin staat voor geen gezeur en kei hard rocken! In hun shows zie je wel dat SanQuin thuis hoort op het podium. Amps gaan tot 10 maar zij draaien ze door tot 11! We kunnen wel zeggen dat ze ervaring hebben met hun live sets. Geïnspireerd door bands als Airbourne, AC/DC & Slash maakt SanQuin zijn eigen denderende Rock N’ Roll.

VerbergenInformatie
zaal open 15.00, aanvang 15.30
deur € 5,00 (geen v.v.k.)
VerbergenDe Bosuil
De Bosuil
De Bosuil
Vrakkerveld 2c
6002 AZ Weert
Nederland
0495-524269