Zoek op term

Diversiteit, Objecten en projecten van Jack Vreeke

zo. 1 dec. 2013 tot vr. 20 dec. 2013 (afgelopen)

Diversiteit, Objecten en projecten van Jack Vreeke

Van 1 tot 20 december laat Jack Vreeke als gastexposant een verscheidenheid aan kunstvormen zien, variërend van schilderijen tot metalen constructies op wielen. Er zijn voor het eerst schilderijen te zien uit een project met Nederlandse en Chinese schilders op de Waddenzee en het IJsselmeer. Daarnaast zijn er ook boegbeelden van binnenvaartschepen op staalplaat en enkele driedimensionale containerschepen. Verder producties van zijn Art Car Company in de vorm van auto’s waarin aluminium kentekenplaten en andere gebruikte materialen zijn toegepast. De Houdini Space Capsule is een roetvrij stalen constructie, die het midden houdt tussen een ufo en een ontsnappingstank voor een boeienkoning. Andere vormen van hergebruik zijn te vinden in zijn nummerhuisjes en voetenwerk en andere humoristische objecten. Tineke Prins, voorzitter van de Stichting Kunstcentrum Weert, zal op zondag 1 december om 15 uur de expositie openen en de openingstijden zijn van maandag t/m vrijdag en op zondag van 14 – 17 uur. De toegang is gratis. De entree is op Collegeplein 5 te Weert. Zie voor meer informatie www.ricknet.nl en www.jackvreeke.nl

VerbergenInformatie
14.00-17.00 uur
gratis
VerbergenGalerie RICK
Galerie RICK
Collegeplein 5
6001 HN weert
Nederland
0495-533954