Zoek op term

D'n Aovend van 't Muulke

vr. 14 jun. 2013 (afgelopen)

D'n Aovend van 't Muulke

D’n Aovend van ‘t Muulke

Uitreiking Limburgse Toneelprijzen 2013

 

De spanning is om te snijden en de genomineerden zijn er klaar voor! Welke toneelvereniging in Limburg wint dit jaar de Limburgse Toneelprijs voor de beste voorstelling? En welke toneelspeler gaat er dit jaar met de prijs voor de beste mannelijke hoofdrol vandoor? Op vrijdag 14 juni a.s. zullen we het weten! Want dan organiseert de Limburgse Federatie voor Amateurtoneel-verenigingen (LFA) D’n Aovend van ‘t Muulke in het Munttheater in Weert. De uitreiking begint om 20.00 uur. 

 

D’n Aovend van ‘t Muulke (De Avond van de Kus) is de avond waarop de LFA de felbegeerde Muulkes (ook wel Limburgse Toneelprijzen of Theaterkussen genoemd) uitreikt. Het afgelopen theaterseizoen stonden er weer prachtige voorstellingen op de planken. Zoals ieder jaar heeft een professionele en vakkundige jury veel voorstellingen bekeken. De jury heeft uiteindelijk een aantal zeer bijzondere voorstellingen en zeer verrassende acteurs en actrices genomineerd voor een Muulke, een uniek handgemaakt beeldje van kunstenares Riëlle Beekmans. In totaal worden acht prijzen uitgereikt. Toneelfanatici uit heel Limburg zitten op 14 juni gespannen voor de bühne van het Munttheater in Weert om te horen welke verenigingen en toneelspelers dit jaar met een Muulke naar huis gaan. Ook wordt dit jaar weer de Schaduw uitgereikt aan de persoon die zich achter de schermen heeft ingezet voor het amateurtoneel in Limburg. De prijsuitreiking wordt opgesierd met een theatraal en muzikaal optreden.

 

Een overzicht van de genomineerden voor de beste voorstelling, de beste jeugdvoorstelling, de beste mannelijke en vrouwelijke hoofdrol, de beste mannelijke en vrouwelijke kleine rol, de voorstelling met de mooiste vormgeving en het beste initiatief, is te vinden op www.lfatoneel.nl (activiteiten).

 

D’n Aovend van ‘t Muulke wordt een onvergetelijke theatrale avond voor toneelminnend Limburg.

Wilt u erbij zijn? Meld u dan aan bij Joke Versteden, secretariaat LFA, via t: 0475 399 261 of e: jversteden@hklimburg.nl. De dresscode voor D’n Aovend van ’t Muulke is gala met een twist.

VerbergenInformatie
20.00 uur
gratis, vooraf aanmelden noodzakelijk
VerbergenMunttheater
Munttheater
Collegeplein 3
6001 HN Weert
Nederland
0475-399261
0495-513575