Zoek op term

Electric Light Orchestera Classics by Phil Bates & Band

vr. 10 okt. 2014 (afgelopen)

Electric Light Orchestera Classics by Phil Bates & Band

De classic rock songs van ELECTRIC LIGHT ORCHESTRA behoren tot de meest geliefde oldie-hits ter wereld. Bijna geen andere grote band heeft zoveel tijdloze oorwormen geproduceerd als ELO.

Vaak wordt beweerd, dat de buitenaardse cultstatus van ELO zou zijn verbleekt, nadat Jeff Lynne de bend verlaten heeft. Maar zolang het publiek gouwe ouwe als "Roll Over Beethoven", "Don't Bring Me Down", "Telephone Line" of "Sweet Talking Woman" niet vergeten heeft, bestaat er een voldoende reden die wereldhits live te presenteren. 

Phil Bates, leadzanger en gitarist van ELECTRIC LIGHT ORCHESTRA PART II, en in die zin directe opvolger van Jeff Lynne, laat voor oude en nieuwe fans de grootste hits van de rocklegende weer opleven.
Na een lange en intensieve zoektocht heeft hij excelente instrumentisten en zangers gevonden, om de  reusachtige, onmiskenbare ELO-Sound te reproduceren. Niet helemaal zo als groot als eens de originele band, maar een beetje meer Rock 'n Roll doet deze formatie zijn werk. De bijzondere charme daarbij is, dat de musici met het nodige respect en eerbied de „oude eerbiedwaardige“ sound benaderen en daarmee stijlvoller en rijk aan ideeën nieuwe maatstaven zet.

VerbergenInformatie
zaal open 20.00, aanvang 21.00
vvk € 22,00 / deur € 25,00
VerbergenDe Bosuil
De Bosuil
De Bosuil
Vrakkerveld 2c
6002 AZ Weert
Nederland
0495-524269