Zoek op term

Eric Steckel + Guy Smeets band

zo. 16 feb. 2014 (afgelopen)

Eric Steckel + Guy Smeets band

Een krachtige Amerikaanse gitaarspeler met een buitengewone authentieke blues soul. Al toen Eric Steckel 10 jaar oud was speelde hij door Albert King geïnspireerde stukken. In zijn geboortestad en omgeving ging het als een lopend vuurtje; ‘er loopt een jongetje rond dat dingen kan op een gitaar die niet te geloven zijn’. 

In 2002, op zijn 11de, nam hij zijn eerste album “A Few Degrees Warmer” op. Vanaf toen ging het hard met de bluesgitarist. Ook speelde hij al vaker in ons land; bijvoorbeeld als voorprogramma van Johnny Winter in Paradiso en op Bluesrock Tegelen.
Na het album ‘Feels Like Home’ in 2008 transformeerde Eric van de bekende blues-tiener naar een wat meer volwassen gitaarbeul. Hij is nog steeds jong maar aan zijn spel is dat niet te merken! 

Guy Smeets band
15 jaar jong en dan al “Nederlandse gitaartalent” genoemd worden. Het heeft alles te maken met zijn enthousiasme, zijn spelkwaliteit en zijn schrijverskwaliteit, maar zeer zeker ook met zijn karakter.. Ook de overige bandleden staan garant voor een straks optreden. Kortom: dit gitaar / schrijvers talent moet gekoesterd worden!

VerbergenInformatie
€ 12,00
VerbergenDe Bosuil
De Bosuil
De Bosuil
Vrakkerveld 2c
6002 AZ Weert
Nederland
0495-524269