Zoek op term

Expo PLINT

zo. 7 apr. 2013 (afgelopen)

Expo PLINT

Zoals elke eerste zondag van de maand presenteert Kunsthal Weert een bijzondere vorm van kunst. Deze keer met een aantal posters van PLINT: Een uitgeverij die sinds 1980 poëzie van bekende dichters en aanstormend talent combineert met werk van beeldend kunstenaars en illustratoren. Deze combinatie voegt hij samen in de vorm van posters, raamgedichten, kussenslopen en nog veel meer andere producten.

Aanvankelijk waren de posters gericht op middelbare scholen die zich konden abonneren op de maandelijkse poster, maar Plint is in de afgelopen 32 jaar met zijn tijd meegegaan en levert tegenwoordig ook kunst op het raam, aan tafel, in bed, op schoot en bij de hand. Voor scholen zijn nu ook wekelijks nieuwe posters beschikbaar voor het digibord. Voor onderwijsinstellingen die noodgedwongen hun abonnement moesten opzeggen en voor scholen in economische achterstandswijken is ‘De vrienden van Plint’ bedacht om toch poëzieposters te kunnen leveren.  

Kunsthal Weert is open van 11 tot 17 uur en de toegang is gratis.
 

VerbergenInformatie
gratis
VerbergenKunsthal Weert
Kunsthal Weert
IJzerenmanweg 5k
6006 TA Weert
Nederland