Zoek op term

Expositie Geer Gielen in Kunstcentrum Weert

zo. 3 nov. 2013 (afgelopen)

Expositie Geer Gielen in Kunstcentrum Weert

Iedere eerste zondag van de maand exposeert een lid van de Weerter Vereniging voor Beroepskunstenaars - de SKW – recent werk in het Kunstcentrum bij De Lichtenberg. Op zondag 3 november exposeert Geer Gielen uit Nederweert het resultaat van zijn pogingen uitgaande van de natuur en het Limburgse landschap door middel van foto’s, tekeningen en waarnemingen via schilderijen een impressie te geven van zijn bevindingen. Vervolgens worden deze schilderijen verwerkt tot sfeervolle collages. De expositie zijn open van 11 – 17 uur en de kunstenaar is zelf aanwezig om zijn werkwijze toe te lichten. De toegang is gratis. 

VerbergenInformatie
11.00-17.00 uur
gratis toegang
VerbergenStichting Kunstcentrum Weert
Kunstcentrum Weert
Stichting Kunstcentrum Weert
IJzerenmanweg 15
6006 TA Weert
Nederland
0495-533988
0495-632448