Zoek op term

Expositie: Godelieve Geurts in Kunstcentrum Weert

zo. 6 okt. 2013 (afgelopen)

beeld van Godelieve geurts

Beelden van Godelieve Geurts in Kunstcentrum Weert

Godelieve Geurts stelt haar figuratieve beelden samen uit plaat en draad afkomstig van de schroothoop. Ze zoekt materiaal, dat past bij haar idee en even vaak inspireert de kleur van het oud ijzer haar voor een nieuw beeld. Zowel mens- als dierfiguren vormen haar repertoire. Ze verbeeldt zichzelf aan de strijkplank, haar moeder als portretbuste en honderd spreeuwen op de keukentrap. Ook everzwijnen en paarden last ze in elkaar. De laatste tijd plaatst zij haar beelden op zuilen en consoles of ze worden rechtstreeks aan de muur geschroefd.

Godelieve Geurts is zelf aanwezig, Toegang gratis. 

VerbergenInformatie
11.00-17.00 uur
gratis toegang
VerbergenSKW
Kunstcentrum weert
SKW
IJzerenmanweg 15
6006 TA weert
Nederland
0495-533988