Zoek op term

Expositie: 'De mens in beeld'

zo. 13 okt. 2013 tot wo. 27 nov. 2013 (afgelopen)

Expositie: 'De mens in beeld'

Op zondag 13 oktober vindt om 15.00 uur in Galerie Rick aan het Collegeplein 5 te Weert de opening  plaats van de tentoonstelling De mens in Beeld. Dhr. Frans Brüll, een van de exposanten, zal een toelichting bij de expositie geven.

De expositie toont schilderijen en tekeningen van 30 cursisten van kunstenaar/docent Marcel van Hoef. Van iedere exposant wordt het beste resultaat uit het cursusjaar 2012-2013 gepresenteerd. De docent heeft zijn cursisten de gehele cursus aan de hand van het thema ‘de mens’ laten werken. De individuele cursist wordt door Marcel van Hoef begeleid in de ontwikkeling van een persoonlijke verbeelding  van het thema en een eigen stijl van werken.  Dit resulteert in een grote diversiteit van stijlen in de expositie. De getoonde werken variëren van hyper-realisme, via expressionistisch tot volledig abstract. Ook de technieken waarin gewerkt wordt zijn uiterst divers.  Schilderijen in olieverf, acryl en aquarel maar ook tekeningen in het oeroude materiaal houtskool zijn in de tentoonstelling te bewonderen.

De expositie is voor iedereen gratis te bezoeken van 13 oktober t/m 27 november 2013 in Galerie Rick, Collegeplein 5 te Weert.

Openingstijden: maandag t/m vrijdag en op zondag van 14.00 – 17.00 uur

Gesloten op 14 t/m 20 oktober i.v.m. herfstvakantie

Voor meer informatie: www.ricknet.nl.

VerbergenInformatie
14.00-17.00 uur
gratis
VerbergenGalerie Rick
Galerie Rick
Collegeplein 5
6001 HN Weert
Nederland