Zoek op term

Expositie schilderijen Rob Jacobs uit Den Bosch

za. 1 dec. 2012 tot ma. 31 dec. 2012 (afgelopen)

Expositie schilderijen Rob Jacobs uit Den Bosch

november en december

Schilderijen van Rob Jacobs uit Den Bosch

In 1990 is Rob Jacobs afgestudeerd aan de Koninklijke Academie voor Kunst & Vormgeving in Den Bosch, richting Schilderen & Grafiek. Aansluitend ontving hij een buitenlandbeurs waarmee hij nog een jaar in Griekenland ging studeren, in Athene aan de Université Polytechnique et des Arts.

Tegenwoordig worden de schildersezels overal naar toe gesleept en schildert Rob Jacobs enkel nog op locatie. Geen gepieker of getob in een atelier, maar zelf bespeeld worden door licht en lucht, door kleur en geur, door weer en wind. Daarbij gaat het niet om de visuele werkelijkheid te vangen, maar meer om een visuele impressie die vanaf een zeker moment het werk dicteert en overheerst.

 

VerbergenInformatie
zaterdag 13.00-17.00 uur
koopzondagen 13.00-17.00 uur
VerbergenTon Piepers Art & Gallery
Ton Piepers Art & Gallery
Beekstraat 35
6001 EJ Weert
Nederland
06-51988965