Zoek op term

Fietstocht o.l.v. een gids

zo. 8 jun. 2014 (afgelopen)

Fietstocht o.l.v. een gids

Fietstocht  Biest - Laar – Boshoven – Hushoven – Fatima.

Ook nu weer zijn we erin geslaagd een fraaie fietstocht uit te zetten , waarbij we u laten kennis maken met diverse aspecten uit ons rijke verleden en heden. Naast allerlei kapellen, gedachteniskruisen en molens -die ons al veel vertellen over onze voorouders- zullen we u ook attent maken op het feit dat we in Weert  twee authentieke vluchtplekken oftewel "schansen " hebben. De goede oude tijd was ook niet altijd zo veilig als we wel eens denken. Ook toen moesten mensen wel eens vluchten voor het geweld. De gidsen zullen u wegwijs maken. Deze tocht is ongeveer 15 km lang , ten noorden van het kanaal ( Zuid Willemsvaart ). We starten voor de ingang van de St. Martinuskerk om 14.00 uur

 

VerbergenInformatie
14.00-16.00 uur
€2,00 p.p.
VerbergenStichting Stadsgidsen Weert
Sint Martinuskerk
Stichting Stadsgidsen Weert
Markt 1
6001 EK Weert
Nederland
06-13761344