Zoek op term

Filmpremière 'Hoe duur was de suiker?

wo. 25 sep. 2013 (afgelopen)

Filmpremière 'Hoe duur was de suiker?

Deze film vertelt het meeslepende verhaal van twee jonge vrouwen in het achttiende-eeuwse Suriname: de blanke Sarith (Gaite Jansen) en haar lijfslavin Mini-Mini (Yootha Wong-Loi-Sing). Terwijl Sarith verbitterd raakt door het harde leven in de kolonie, krijgt Mini-Mini haar eigen kans op geluk. Kan en durft ze die te grijpen ten koste van haar meesteres? In 2013 is het precies 150 jaar geleden dat de slavernij is afgeschaft in de toenmalige Nederlandse kolonie Suriname.

De opbrengst van de avond gaat naar het Goede Doel namelijk 'Vluchtelingenwerk Midden-Limburg en het Fonds snelle kinderhulp Suriname'. Inbegrepen is de toegang van de film, een aperitief en een hapje. Na afloop is er een afterparty met DJ Phil.

Voor meer informatie:

www.rotary-weert.nl de trailer van de film is te bekijken via YouTube http://youtu.be/gfUwa8J_N-Y

VerbergenInformatie
19.30 uur
€ 25,-
VerbergenRotary Weert
Gotcha Cinema
Rotary Weert
Beekstraat 49-53
6001 GG Weert
Nederland
0495 - 53 20 02