Zoek op term

Fly-In met radiobestuurde vliegtuigen bij MBC Weert

zo. 25 aug. 2013 (afgelopen)

Fly-In met radiobestuurde vliegtuigen bij MBC Weert

Op zondag 25 augustus zijn er verhoogde vliegactiviteiten boven het Weerter luchtruim bij Model Bouw Club Weert. Op deze zondag zijn er piloten uitgenodigd van andere vliegverenigingen om er gezamenlijk een gezellige dag van te maken. Zo zullen er toestellen voorgevlogen worden van allerlei soorten en maten.Van snelle jets tot sierlijke tweedekkers en grote zwevers tot elegante electrotoestellen. Deze dag heeft een volledig open karakter. Er is dus geen vliegprogramma, maar ieder vliegt naargelang hij zin heeft. Hebt u interesse om eens te komen kijken? Kom gerust eens langs. 

De start is al op tijd in de ochtend, vanaf een uur of tien gaan de eerste toestellen al de lucht in. Tot laat in de middag zal er worden gevlogen. Het veld van de MBC Weert is gelegen aan de Hoogbosweg in Weert, nabij afrit 38 van de A2 (Weert Noord). Vanaf deze afrit is het veld duidelijk aangegeven met bordjes. Afstand afrit – vliegveld is ongeveer 1 km.

Entree is gratis

VerbergenInformatie
vanaf 10.00 uur
Gratis
VerbergenModel vlieg vereniging
Model Bouw Club Weert
Model vlieg vereniging
Hoogbosweg
6003 RA Weert
Nederland
06-13702451