Zoek op term

Gare Du Nord

za. 30 mrt. 2013 (afgelopen)

Gare Du Nord

Gare du Nord noemt zich graag de bekendste onbekende band van Nederland, maar met alle successen van de laatste jaren zullen ze die titel binnenkort aan een andere band moeten overdragen. De swingende urban-jazzband scoorde al goud en dubbel platina met hun albums en weet zowel clubs als theaters op hun kop te zetten.

Eind 2010 bekroonde de band, met als ruggengraat Ferdi Lancee, Barend Fransen en zangeres Dorona Alberti, de eerste tien jaar van hun carrière met een greatest-hitsalbum en in de herfst van 2011 verscheen de cd "Lilywhite Soul" bij het befaamde New Yorkse platenlabel Blue Note Records.

In oktober gaat er bij Blue Note een live (dubbel)album van Gare Du Nord uitkomen met als titel "Lifesexy".  Het album bevat songs uit het hele Gare Du Nord repertoire. Opnames vonden plaats in o.a. de Melkweg, eind december 2011.

Het lijkt er dus vooralsnog op dat deze trein van Gare du Nord niet te stoppen is!

Pam Feather
Een aangename podiumpresence, dijk van een zangstem, passie voor muziek en eigen sound, Pam Feather heeft alles in zich om een grote ster te worden. 
Als kers op de slagroom zal zij dan ook deze avond in stijl komen afsluiten.
De stem van Pam Feather klinkt bekend, maar totaal niet typisch Nederlands. Al luisterend naar de soulvolle klanken van deze dame, zie je een vrouw voor je die een beetje van Beyonce, een beetje van Corinne Bailey Ray en een beetje van Alicia Keys heeft. En dat heeft ze ook, zowel in haar muzikaal talent, als in haar voorkomen. 
Na afloop vooral nog even blijven plakken dus!

 

VerbergenInformatie
vanaf 20:00 uur
20,- (vvk)
VerbergenDe Bosuil
De Bosuil
Vrakkerveld 2c
6002 AZ Weert
Nederland
+31 (0)495-5242