Zoek op term

Gare du Nord

zo. 5 okt. 2014 (afgelopen)

Gare du Nord

Zondag 5 oktober start de clubtour Gare Du Nord: Undressed in De Bosuil!
De band zal in een ingrijpend vernieuwde bezetting voor het eerst in drie jaar met nieuw repertoire naar buiten komen. De ruim twee uur durende live show bevat de exclusieve premiere van de nieuwe songs die de afgelopen maanden werden geschreven. Met de clubtour trapt Gare du Nord een multimediaal project af dat in 2014/'15 naast de nieuwe live experience ook een boek, een film, drie EP's en een album zal omvatten.

"Gare du Nord startte ooit als studio concept. Lange tijd wilden we het geluid van de studio en van de platen zo perfect mogelijk live reproduceren. Dat liet weinig ruimte voor spontaniteit en improvisatie in the heat of the moment. Met deze nieuwe band kunnen we de comfort zone van de studio verruilen voor het onbegrensde avontuur van de live experience. De nieuwe band is op zijn best op het podium, niet in de studio", aldus Gare du Nord.

Voor Gare du Nord: Undressed treedt de band aan in een sterk herziene bezetting. Vertrouwde gezichten Dorona Alberti (zang) en Aron Raams (gitaar) vormen samen met Frank Montis (hammond B3/zang), Floris van der Vlugt (alt sax), Guido Nijs (tenor sax), Marc Schenk (drums) en Guus Bakker (bas) een energiek groovende live band bestaande uit muzikanten behorende tot de top van de hedendaagse Nederlandse jazz-scene.

Tijdens de extra lange show komen, naast de nieuwe songs, ook classics als Marvin & Miles, We Still Grow, Pablo's Blues en You're My Medicine met Marvin Gaye voorbij. De hits van succesalbums als Sex 'n' Jazz en Kind Of Cool klinken in de uitvoering van de nieuwe band avontuurlijker en funkier dan ooit tevoren.

VerbergenInformatie
vvk € 22,50 / deur € 25,50
VerbergenDe Bosuil
De Bosuil
De Bosuil
Vrakkerveld 2c
6002 AZ Weert
Nederland
0495-524269