Zoek op term

Gezinsfietstocht 'Ontdek fietsend de natuur rond Weert'

zo. 23 jun. 2013 (afgelopen)

Gezinsfietstocht 'Ontdek fietsend de natuur rond Weert'

Op zondag 23 juni organiseert Toer en Wielerclub Weert wederom een Gezinsfietstocht onder het thema " Ontdek fietsend de natuur rond Weert" De Gezinsfietstocht staat garant voor een gezellige ontspannen fietsdag waarbij u ook nog een keer kennis maakt met de mooie natuur die Weert rijk is. Op diverse plaatsen zijn informatieborden geplaatst die u uitleg en informatie geven over dit gebied.

U kunt starten vanaf Partycentrum De Sluis vanaf 10.00 tot 13.00 uur. De inschrijfkosten zijn 3,50 euro per persoon (kinderen tot 16 jaar kunnen gratis deelnemen). Hiervoor ontvangt u de routebeschrijving, diverse versnaperingen onderweg en deelname aan de Tombola met mooie prijzen.

U kunt kiezen uit een route van 32 of 50 kilometer. De route is uitgezet over zeer rustige en goed berijdbare wegen en fietspaden (soms onverhard) door de prachtige natuur, langs mooie plekjes en gezellige terrasjes. Onderweg zijn in de natuur twee rustplaatsen ingericht met zitgelegenheid en u ontvangt hier gratis drank en versnaperingen.
De routes zijn vooral geschikt voor de gewone fiets dus iedereen kan aan deze tocht deelnemen.

Tot ziens op zondag 23 juni.
let op: deze tocht stond aanvankelijk gepland op zondag 9 juni.

VerbergenInformatie
10.00-13.00 starten
€3,50
VerbergenTWC Weert
Partycentrum De Sluis
TWC Weert
Industriekade 58
6006 SJ Weert
Nederland