Zoek op term

Glenn Hughes + Jared James Nichols

za. 26 sep. 2015 (afgelopen)

Glenn Hughes + Jared James Nichols

Zanger/bassist/songwriter Glenn Hughes (voornamelijk bekend als oud bassist van Deep Purple) is een unieke muzikant. Geen enkele rock muzikant heeft zo'n kenmerkende stijl als hij. Hughes mixt de beste elementen van hard rock, soul en funk om zo een compleet eigen stijl te creëren. Zijn fantastische stemgeluid is Hughes’ visitekaartje; zelfs Stevie Wonder heeft hem ooit tot zijn favoriete blanke zanger benoemd.
Hughes, die oorspronkelijk uit Cannock (Engeland) komt, wordt geïnspireerd door verschillende muzikale invloeden, waaronder de vroegere Britse hardrock, The Beatles en, belangrijker nog, de Amerikaanse soul en R&B. Het Motown geluid uit Detroit en het Stax/Volt geluid uit Memphis drukken hun stempel op hem.

Jared James Nichols
Opgegroeid in Wisconsin had Jared James Nichols vóór zijn 21e al op meer dan 500 podia opgetreden, samen met grootheden als Buddy Guy, Kenny Wayne Shepherd en Derek Trucks. Dit zou nog wel eens de laatste kans kunnen zijn om Jared James Nichols live in een zaal met zo'n intieme setting te zien spelen in Nederland, want het zou heel erg goed kunnen dat deze artiest binnenkort te groot is voor de kleine podia. Jared James Nichols heeft het inderdaad in zich om één van de grootste bluesgitaristen van deze eeuw te worden!
 

VerbergenInformatie
zaal open 20.00 uur, aanvang 21.00 uur
vvk € 26,00 / deur € 29,00
VerbergenDe Bosuil
De Bosuil
De Bosuil
Vrakkerveld 2c
6002 AZ Weert
Nederland
0495-524269