Zoek op term

Het Goede Doel

za. 16 nov. 2013 (afgelopen)

Het Goede Doel

Groot in de jaren tachtig met knallers van hits als "Vriendschap" en "België": Het Goede Doel!

Het Goede Doel is het geesteskind van componist Henk Temming en tekstschrijver Henk Westbroek. Zij starten de groep in 1979 samen met basist Sander van Herk. De groep schrijft Nederlands repertoire en heeft daar veel succes mee.

In de loop der tijd zijn er 7 albums uitgebracht, waar van Belgie en Mooi en Onverslijtbaar de grootste hits afkomen, bijvoorbeeld Belgie en Vriendschap. Andere bekende hits zijn Gijzelaar, Alles kan een Mens gelukkig maken, Alles geprobeerd en Ik dans dus ik besta.

In mei van dit jaar presenteerden Henk & Henk een nieuwe (verzamel-)CD met de allerbeste nummers van vroeger + 1 gloednieuwe song. Dit nummer (Alle Moeders Heten Mama) kreeg gelijk de status goud met maar liefst 10.000 verkochte exemplaren!

VerbergenInformatie
€ 20,00
VerbergenDe Bosuil
De Bosuil
De Bosuil
Vrakkerveld 2c
6002 AZ Weert
Nederland
0495-524269