Zoek op term

Gratis introductieles Taoïstische Tai Chi kunsten

ma. 5 okt. 2015 (afgelopen)

Gratis introductieles Taoïstische Tai Chi kunsten

De Taoïstische Tai Chi Vereniging Nederland in Weert is verhuisd naar het Keenter Hart. In een prachtige oefenzaal wordt daar nu iedere maandagavond lesgegeven. Ter promotie van deze locatie kan iedereen op maandag 5 oktober van 19.00 tot 20.30 uur gratis meedoen met een introductieles Taoïstische Tai Chi™ kunsten. Naast de prachtige zaal is de leslocatie aan het St. Jozefskerkplein goed bereikbaar en het parkeren gratis. Taoïstische Tai Chi™ kunsten zijn ontstaan uit een rijke traditie van taoïstische training. Ze bieden een weg om lichamelijk, mentaal en spiritueel op een hoger niveau te komen in alle fases van je leven. Wil je meer weten? Kom 5 oktober of een andere maandag en doe een gratis proefles. Kijk voor meer info op www.taoisttaichi.nl/leslocaties/weert.

VerbergenInformatie
19.00-20.30 uur
Gratis
VerbergenStichting Welzijn
Keenter Hart
Stichting Welzijn
St. Jozefskerkplein 3
6006 ZH Weert
Nederland
0492769032