Zoek op term

Gratis proefles Pilates en Easy Flow Yoga

vr. 12 sep. 2014 (afgelopen)

Gratis proefles Pilates en Easy Flow Yoga

Beweegstudio Leef! in het centrum van Weert biedt Groepslessen en Personal Training. Door de kleinschalige opzet (max. 12 deelnemers), is er tijdens de lessen ruimte voor persoonlijke coaching. Waar nodig worden tijdens de les oefeningen aangepast (bijv. bij knie-, nek-, schouder- en rugklachten), of kan er juist voor meer uitdaging worden gezorgd. Kom in September gerust een proefles volgen! Graag even reserveren Pilates: Tijdens deze les ligt de focus op het sterker maken van je rompspieren (rug / buik / bekken). De pilates-oefeningen op de mat worden heel bewust en gecontroleerd uitgevoerd. Hierdoor worden ook je bloedsomloop, lenigheid en lichaamshouding bevorderd. Easy Flow Yoga: Een dynamische vorm van yoga (een milde variant van poweryoga). De les bestaat uit een mix van krachtige houdingen en houdingen gericht op flexibiliteit, coördinatie en balans, die elkaar opvolgen. We sluiten de les af met het toetje: een algehele ontspanning. De instructeur helpt je om de houdingen uit te voeren. Je voelt je sterker en soepeler, zowel lichamelijk als mentaal.

VerbergenInformatie
20.00 uur
1e proefles gratis
VerbergenBeweegstudio Leef!
Inge Geelen-Aldenzee
Beweegstudio Leef!
Patronaatsplein 7
6001GX Weert
Nederland
06-46606923