Zoek op term

Gratis proeflessen Spinning & Core Power Circuit (voor stoere mannen & vrouwen)

(Wekelijks event) sep 08, 2014 tot sep 12, 2014 (afgelopen)Bekijk alle data »

Alle geplande data:

  • ma. 8 sep. 2014 (afgelopen)
  • wo. 10 sep. 2014 (afgelopen)
  • vr. 12 sep. 2014 (afgelopen)

Gratis proeflessen Spinning & Core Power Circuit (voor stoere mannen & vrouwen)

Beweegstudio Leef! in het centrum van Weert, biedt groepslessen & Personal Training. Kom gerust eens een proefles ervaren! Graag vooraf reserveren. Verschillende lessen voor voor stoere mannen & vrouwen: Door de kleinschalige opzet (max. 15 deelnemers bij spinning en max. 12 bij andere lessen), is er tijdens de lessen ruimte voor persoonlijke coaching. Waar nodig worden tijdens de les oefeningen aangepast (bijv. bij knie-, nek-, schouder- en rugklachten), of kan er juist voor meer uitdaging worden gezorgd. Core Power Circuit: Een uniek programma waarin kracht, conditie en coördinatie zijn verwerkt in één effectieve les. Core Power is de nieuwe manier van trainen, waarbij je meer spiergroepen tegelijk traint. Je lijf wordt uitgedaagd om alle spiergroepen goed te laten samenwerken! Tijdens de les worden er verschillende trainingsmaterialen gebruikt. Alle Nivo’s. 45 minuten Spinning: Je fietst op het ritme van de muziek. De instructeur bepaalt de muziek en neemt je mee door het uitgekozen parcours. Goed voor longen en hart & bloedvaten. Je uithoudingsvermogen zal zeker vooruitgaan. Beginners en ervaren fietsers; iedereen kan op zijn eigen niveau meedoen. Je bepaalt zelf hoe zwaar je trapt middels een weerstandsknop. De instructeur motiveert waardoor een les voorbij vliegt…! 45 minuten (Alle niveaus) Starten met spinning? Wil je starten met spinnen, maar zie je jezelf nog niet meteen 45 min. op die fiets zitten? Kies dan voor de combiles Spin & Pilates. Zo kun je het spinnen opbouwen en werk je meteen ook aan t sterker maken van de spieren, waardoor je minder kans hebt op blessures.

VerbergenInformatie
informeer naar de exacte tijden
1e proefles gratis
VerbergenBeweegstudio Leef!
Inge Geelen-Aldenzee
Beweegstudio Leef!
Patronaatsplein 7
6001GX Weert
Nederland
06-46606923