Zoek op term

Greep naar de Hoorn

vr. 13 sep. 2013 (afgelopen)

Greep naar de Hoorn

De gezamenlijke serviceclubs (Lionsclub Weert Graafschap Horne, Lionsclub Weert, Junior Kamer Weert, Ladies Circle Weert, Rotaryclub Weert, Rotaryclub Weert Land van Horne, Kiwanisclub Weert, Kiwanisclub Cranendonck en sinds kort Leo Club Weert Montmorency) maken deel uit van de in 1995 opgerichte stichting Weerter Bedrijvencompetitie. Elk jaar organiseert zij op de tweede (2e) zaterdag van september een ludieke sportdag voor bedrijven- en instellingenteams, genaamd "Greep naar de Hoorn". De "Greep naar de Hoorn" is het jaarlijks terugkerend fundraising-evenement van de Stichting Weerter Bedrijvencompetitie.

VerbergenInformatie
vanaf 09.00 uur
gratis
VerbergenGreep naar de Hoorn
IJzeren Man gebied
Greep naar de Hoorn
Geurtsvenweg 1
6006 SN Weert
Nederland