Zoek op term

Grote boekenmarkt

zo. 20 sep. 2015 (afgelopen)

Boekenmarkt

Het Erfgoedcluster Weert organiseert op zondag 20 september een grote Boekenmarkt. Maar liefst 10.000 boeken zijn te koop, van een paar cent tot enkele euro’s. Daarnaast verzorgt professioneel restaurateur Saskia Hendriks de bijzondere demonstratie ‘EHBO voor het oude boek’. De boekenmarkt duurt van 12.30 uur tot 17.00 uur, in de gang naast de studiezaal in het C’wartier (voormalig stadhuis) aan de Beekstraat. De toegang is gratis. De Boekenmarkt is één van de activiteiten tijdens Cultureel Lint, dé Weerter Uitmarkt. Tijdens deze koopzondag bruist het centrum dankzij ruim 80 culturele activiteiten en acts.

VerbergenInformatie
12.30-17.00 uur
Gratis
VerbergenGemeentearchief Weert
Gemeentearchief Weert
Beekstraat 54
6001 GJ Weert
Nederland