Zoek op term

Huub van der Lubbe - solo

do. 17 okt. 2013 (afgelopen)

Huub van der Lubbe - solo

Als zanger met gitaar speelt Huub van der Lubbe zijn bekende en minder bekende liederen, in de meest simpele vorm. Helemaal alleen draagt hij zijn poëzie voor en vertelt over het ontstaan daarvan. Huub van der Lubbe is bekend van De Dijk, maar treedt nu solo op als zanger, liedjesschrijver, dichter en verhalenverteller.

Mooie oprechte en eerlijke nummers in de meest simpele vorm gebracht, als zanger met een gitaar. In februari en maart 2013 bracht hij een vervolg op Iemand Als Jij, het lied- en dichtprogramma waarmee hij begin 2012 met groot succes in de theaters optrad. Deze optredens vielen samen met het uitkomen van zijn nieuwe cd/dvd Simpel Verlangen. Huub: “Ik wilde graag een eenvoudig album maken. De afgelopen jaren gaf ik in periodes dat De Dijk niet speelde solo-optredens in theaters, in muziekcafés en op literaire bijeenkomsten. Zingend en mezelf begeleidend op gitaar. Ik hou van die simpele vorm.” 

VerbergenInformatie
€ 15,00
VerbergenDe Bosuil
De Bosuil
De Bosuil
Vrakkerveld 2c
6002 AZ Weert
Nederland
0495-524269