Zoek op term

Info-avond Roeivereniging Weert

di. 18 jun. 2013 (afgelopen)

Info-avond Roeivereniging Weert

Denk! Met ons mee over roeien. In Weert.

Sinds een paar maanden is het initiatief voor een roeivereniging in Weert vorm aan het krijgen. Het oprichten van een roeivereniging is geen peulenschil. Dit kunnen we niet alleen; vele handen maken licht werk. Gelukkig hebben zich al meer dan 30 geïnteresseerden gemeld. Daarom organiseren wij een informatie-avond waarbij we jullie vragen om met ons mee te denken en te ondersteunen bij de verdere uitwerking. Het is een pre-oprichtingsvergadering. Onderwerpen die aan bod komen zijn: locatie roeivereniging, instructie, fondsenwerving, vrijwilligersbeleid. Hoe meer mensen, hoe meer ideeën! Na de zomervakantie zal dan de formele oprichtingsvergadering belegd worden.

Consumpties zijn voor eigen rekening. Aanmelden hoeft niet, maar stellen we wel op prijs. Tot snel, bij Hostellerie Munten! Wil je vooraf meer informatie of je aanmelden, stuur dan een mail naar info@rv-weert.nl.

VerbergenInformatie
gratis
VerbergenRoeivereniging Weert
Paul Voermans
Roeivereniging Weert
Wilhelminasingel 276
6001 GV Weert
Nederland