Zoek op term

Informatieavond over beeldgebruik bij Social Media

di. 22 okt. 2013 (afgelopen)

Informatieavond over beeldgebruik bij Social Media

Meer van hetzelfde of draagt het dan een boodschap uit waar we niet meer omheen kunnen. Een ultieme weergave van onze beleving, voorkeur of lifestyle! Nu verzamelen mensen graag en sinds kort zijn er ruime mogelijkheden om dat te etaleren. Pinterest bijvoorbeeld, geen ellenlange verhalen maar doeltreffende beelden met een persoonlijke tint. Dinsdagavond 22 oktober starten we een nieuw seizoen van SMC0495 op. Vanaf 19.15 uur weer de mogelijkheid om de grote digitale wereld te ontdekken in kleinschalig en vertrouwd verband. Golden Tulip heeft ‘onze huiskamer’ weer wijd opengezet en draagt gastvrij bij aan de gewone dagelijkse uitwisseling van mens tot mens. Ook de zorgsector zit met beeldvorming, zeker nu er zoveel veranderingen op komst zijn onder de uitvoering van de nieuwe wet WMO. Monique de Jong, Sr. Marketingcommunicatieadviseur van Máxima Medisch Centrum zal aan de hand van praktijkvoorbeelden, de inzet van social media toelichten binnen haar organisatie. - 19.45 uur Archana Haarnack over beeldvorming en Pinterest. - 20.30 uur Pauze. - 21.00 uur Monique de Jong met social media praktijkvoorbeelden uit de zorgsector. - 21.45 uur Afsluiting en netwerken.

Schrijf U in op onze SMC0495 site via de Eventbrite link. Op Facebook kunt U ons vinden onder Social Media Club 0495, waar we ook weetjes en nieuwtjes plaatsen. En bezoek onze webpagina voor meer achtergronden.

Entree gratis

VerbergenInformatie
19.15-21.45 uur
gratis
VerbergenSMC0495
Golden Tulip Weert
SMC0495
Driesveldlaan 99
6001 KC Weert
Nederland
06-22924622