Zoek op term

Inloopavond bestemmingsplan bedrijventerreinen

di. 26 mrt. 2013 (afgelopen)

Inloopavond bestemmingsplan bedrijventerreinen

De gemeente Weert organiseert op dinsdag 26 maart een informatieavond over het nieuwe bestemmingsplan Bedrijventerreinen 2013. Dit bestemmingsplan is een actualisatie van de bestemmingsplannen voor de bedrijventerreinen: De Kempen, Doolhof (Leuken Noord 1e fase), Kampershoek, Kanaalzone I,  Kanaalzone II, Kanaalzone III, Kempenweg, Moesdijk, Savelveld en Roermondseweg. Elke tien jaar bekijkt de gemeente de bestemmingsplannen opnieuw. Dit betekent niet dat er voor alle gebieden iets verandert. In de praktijk gaat het om aanpassingen waar actualisatie of correctie nodig is. De informatieavond vindt plaats van 17.00 uur tot 20.00 uur in kamer 131 van het stadhuis (1e etage). Iedereen is hierbij van harte welkom.

Het ontwerp ligt vanaf donderdag 14 maart zes weken ter inzage bij de balie Ruimtelijke zaken van het stadhuis. Ook zijn de stukken te bekijken op de website, zie www.weert.nl/bestemmingsplannen > Ontwerp bestemmingsplannen > Ontwerp bestemmingsplan Bedrijventerreinen 2013.

Persoonlijke afspraak
Schikt deze datum u niet? Of wilt u uitgebreider geïnformeerd worden? Maak dan een afspraak met een van de stedenbouwkundigen mevr. Anouk Beurskens of mevr. Anouk Cramers, tel. 14 0495 of (0495) 575 000.

VerbergenInformatie
17:00 - 20:00
VerbergenStadhuis
Stadhuis
Beekstraat 54
6001 GJ Weert
Nederland