Zoek op term

Inzamelingsactie Geef de warmte door

ma. 14 sep. 2015 tot do. 17 sep. 2015 (afgelopen)

Geef de warmte door

Of je nu het nieuws kijkt op tv, de krant leest of alleen nieuwtjes volgt via social media; je kunt er niet meer omheen. Het behoeft geen verdere uitleg dat er op dit moment een hoop ellende  is op veel plekken in de wereld. Stromen mensen laten alles achter op zoek naar een plek waar ze veilig zijn. Het AZC in Budel telt op dit moment 1.500 asielzoekers, het grootste aantal ooit. Maandag 14 t/m donderdag 17 september worden er in de sportkantine van het St. Theuniscomplex, bij Het College, goederen ingezameld voor de vluchtelingen op het AZC in Budel. Met de herfst en winter op komst is er vooral behoefte aan  "winterspullen": jassen, met name kinderjassen, sjaals, mutsen, etcetera. Maar ook andere warme kleding is welkom. Er is qua kleding vooral een tekort aan herenkleding in de kleinere maten. Ook worden er binnenkort een aantal baby’s geboren. Voor de kraampakketjes zijn babymutsjes nog van harte welkom. En de vele kinderen die daar voorlopig wonen, gaan ook naar school. Een rugzakje voor de kinderen komt dus ook goed terecht. Los van het doneren van goederen is er ook sterk behoefte aan vrijwilligers die willen helpen sorteren. Wil jij hierin ook een rol hebben, neem dan contact op met Vicky Ikonomou, woonbegeleider op het AZC in Budel, via vickyikonomou@coa.nl. Kijk voor meer informatie op www.facebook.nl/geefdewarmtedoor. 

 

VerbergenInformatie
14 september: 15.00-17.00 en 19.00-20.00 uur
15 september: 15.00-17.00 en 19.00-20.00 uur
16 september: 15.00-17.00
17 september: 15.00-17.00
Gratis
VerbergenSportkantine van het St. Theuniscomplex
Het College
Sportkantine van het St. Theuniscomplex
Parklaan 1a
6006 NT Weert
Nederland