Zoek op term

Irmato VC Weert gaat 2e plek veilig stellen tegen Eurosped

za. 6 apr. 2013 (afgelopen)

Irmato VC Weert gaat 2e plek veilig stellen tegen Eurosped

Het einde van het volleybalseizoen nadert met rasse schreden. De dames van Irmato VC Weert hebben zich stevig op een 2e plek in de nationale eredivisie verworven. Met nog 5 wedstrijden te gaan treft het damesteam deze zaterdag Eurosped, de  concurrent om de 2e plek. Het is voor de dames van Irmato VC Weert van belang om de zaken op orde te houden en de 2e plek veilig te stellen. Kom ook het team ondersteunen en geniet van de spanning en de gezellige sfeer op de tribune.

U bent vanaf 19.00 van harte welkom in de sporthal ‘Aan de Bron’.
 

VerbergenInformatie
6 april 2013 aanvang 19.30 uur • Dames 2 - Eurosped • Sporthal Aan de Bron, Maaslandlaan 3.
VerbergenIrmato VC Weert
Irmato VC Weert
Maaslandlaan 3
Nederland