Zoek op term

Jeff Scott Soto + Terry Ilous (acoustic)

vr. 20 feb. 2015 (afgelopen)

Jeff Scott Soto + Terry Ilous (acoustic)

Van Heavy Metal tot Funk en van AOR tot Pop, Jeff Scott Soto is een naam die in de muziekindustrie wordt geprezen als een van de meest invloedrijke artiesten van de 21e eeuw!

2015 zal het debuut van Jeff Scott Soto’s nieuwe band SOTO zijn. Het album ‘Inside The Vertigo’ werd geproduceerd door Jeff en zal worden uitgebracht op 30 januari. Een neurotische mix van power metal, prog, gitaren en een sterke productie.

Terry Ilous

Momenteel is Terry de frontman van de multi-platina band Great White, waarschijnlijk een van de meest iconische rockbands uit Zuid-Californië uit de jaren ’80. Dertig jaar na het ontstaan van de band gaan ze nog steeds hard. Het album ‘Elation’ dat in2012 uitkwam, was het eerste album met Terry op lead vocals. Ze toerde ermee naar 140 steden door heel Europa. De positieve reactie van fans en journalisten was overweldigend. Diverse singles en video’s volgde, waaronder de ballad ‘Hard To Say Goodbye’, die nummer 8 bereikte in Billboard’s Classic Rock Radio Charts.

VerbergenInformatie
zaal open 20.00 uur, aanvang 20.30 uur
vvk € 12,50 / deur 15,50
VerbergenDe Bosuil
De Bosuil
De Bosuil
Vrakkerveld 2c
6002 AZ Weert
Nederland
0495-524269