Zoek op term

Kayak

za. 20 dec. 2014 (afgelopen)

Kayak

Kayak komt in het najaar met een nieuw dubbelalbum Cleopatra – The Crown Of Isis. Deze gloednieuwe rockopera is gebaseerd op het leven van de legendarische Egyptische koningin Cleopatra. Tijdens het concert op deze zaterdagavond in De Bosuil zal Kayak een flink aantal nieuwe nummers laten horen, maar ook het rijke verleden aan legendarische nummers uit het immense repertoire wordt niet geschuwd. 
Sinds 1972 maakt Kayak symfonische rock met als grote hits (‘Ruthless Queen’, ‘Starlight Dancer’, ‘Chance For A Lifetime’) en andere publiekslievelingen (‘Merlin’, ‘Before The Angels Fell’).

De grote roerganger van Kayak is nog steeds oprichter/toetsenist Ton Scherpenzeel. De band kent verder de luxe van maar liefst drie leadvocalisten, te weten Cindy Oudshoorn, Edward Reekers en Rob Vunderink (tevens gitarist). Joost Vergoossen, die onlangs door de lezers van het vakblad ‘Gitarist’ werd verkozen tot de beste gitarist van de Benelux, neemt op zijn instrument de meeste solo’s voor zijn rekening. De ritmesectie van Kayak bestaat uit bassist Jan van Olffen en drummer Hans Eijkenaar. Laatstgenoemde geldt als de meest gevraagde slagwerker van ons land.

VerbergenInformatie
zaal open 20.00, aanvang 21.00
vvk € 19,00 / deur € 22,00
VerbergenDe Bosuil
De Bosuil
De Bosuil
Vrakkerveld 2c
6002 AZ Weert
Nederland
0495-524269