Zoek op term

Ken Hensley

za. 7 sep. 2013 (afgelopen)

Ken Hensley

Zanger / gitarist / toetsenist Ken Hensley begon zijn carrière medio jaren zestig bij The Gods, om in de jaren zeventig als toetsenist en belangrijkste songwriter van Uriah Heep wereldfaam te vergaren en waarbij hij de meest belangrijke, onvergetelijke composities schreef. Denk hierbij aan ‘The Wizard’, ’Rainbow Demon’, ‘Lady In Black’, ‘Look At Yourself’ en hun superhit ‘Easy Livin’’. In die periode bracht hij tevens een drietal solo-albums uit.

In de tachtiger jaren boekte Hensley nog succes met Blackfoot en verleende hij af en toe een gastbijdrage om vervolgens lange tijd weinig van zich te laten horen...

Sinds 1999 is Hensley weer 'back on track' muzikaal gezien en brengt hij elke paar jaar weer een prima album uit. Zijn meest recente CD komt uit 2012 en is getiteld "Love & Other Mysteries"; waarop hij het volume wat terug draait en opnieuw een kijkje in zijn ziel laat zien door de persoonlijke teksten.

VerbergenInformatie
€ 18,00
VerbergenDe Bosuil
De Bosuil
De Bosuil
Vrakkerveld 2c
6002 AZ Weert
Nederland
0495-524269