Zoek op term

Kennismakingsdag Pencak Silat Weert

ma. 10 feb. 2014 (afgelopen)

Silat Melayu Weert houdt kennismakingsdag voor Pencak Silat. Zelfverdediging, sport en wedstrijden

Vanwege het 10 jarig bestaan in Weert is er op maandag 10 en 17 februari 2014 een kennismakingsdag met Pencak Silat in Weert. Pencak Silat is een vechtkunst van de orang Malay en wordt met name in Maleisië, Indonesië, Singapore en Brunei beoefend en is in de loop der jaren ook in Europa verspreid. Silat Melayu Weert is al meer dan 10 jaar in Weert actief. Pencak Silat onderscheid zich door zijn gracieusheid en doeltreffendheid. Of het nu gaat om de sport, zelfverdediging of om de wedstrijden, Silat Melayu Weert biedt het allemaal. Kom kijken op maandag 10 en 17 februari en ervaar het zelf!

VerbergenInformatie
20.00-21.30 uur
gratis
VerbergenSeni Silat Satria Pusaka
Dansschool The Big eXperience
Seni Silat Satria Pusaka
Ringbaan-Oost 20B
6004 EZ Weert
Nederland
06-83392259