Zoek op term

Kinderbraderie Weert 2014

wo. 13 aug. 2014 (afgelopen)

Kinderbraderie Weert 2014

Op woensdag 13 augustus wordt de inmiddels tot traditie verheven Kinderbraderie in Weert weer georganiseerd. In de Hoogstraat en op de Oelemarkt krijgen kleine ondernemers de mogelijkheid hun waren te verkopen. Vanaf 09:00 uur mogen kinderen tot 12 jaar, onder begeleiding van volwassenen, hun plaatsje bemachtigen. Deelname is gratis en aanmelden is niet nodig.

De Kinderbraderie wordt georganiseerd door winkeliersvereniging Centrum Weert Promotion. Al jaren staat de dag voor zowel kinderen als hun ouders bekend als een gezellige doorgaans zonovergoten dag en ieder jaar wordt het aantal bezoekers groter. Meer informatie over de activiteiten van Centrum Weert Promotion is te vinden op www.centrumweertpromotion.nl.

VerbergenInformatie
09.00-16.00 uur
gratis
VerbergenHoogstraat en Oelemarkt
Hoogstraat en Oelemarkt
Hoogstraat 1
6001 ET Weert
Nederland
06-19284657