Zoek op term

King of the World

zo. 31 mrt. 2013 (afgelopen)

King of the World

King of the World is een nieuwe Nederlandse bluesband met oude bekenden uit de blues en roots scene. Afgaande op de naam van de oprichter; gitarist Erwin Java (Cuby & The Blizzards) en de namen van de overige bandleden is deze band nu al veelbelovend te noemen!

King of the World refereert naar een songtitel van John Lee Hooker. Want wie kent dat niet? Wakker worden en het gevoel hebben de hele wereld aan te kunnen… Met dat gevoel is King of the World opgericht door Erwin Java (Cuby & the Blizzards) samen met drummer Fokke de Jong (Normaal). Al snel sluiten ook bassist Ruud Weber (Snowy White) en hammond/toetsenspeler Govert van der Kolm (Matt Schofield /Coco Montoya) zich aan bij deze nieuwe bluesformatie. In februari komt de eerste cd van de band uit genaamd ‘Can’t Go Home’. Deze is geheel in eigen beheer opgenomen, de goed in het gehoor liggende compilatie hiervan is al op YouTube te vinden!

VerbergenInformatie
vanaf 15:00 uur
12,- (vvk)
VerbergenDe Bosuil
De Bosuil
Vrakkerveld 2c
6002 AZ Weert
Nederland
+31 (0)495-5242