Zoek op term

Kings of Lyon + Kaltspiel + Snow Petrol

zo. 7 apr. 2013 (afgelopen)

Kings of Lyon
De tributeband Kings of Lyon zorgt keer op keer voor een energieke en geweldige show waarbij alle hits van de afgelopen vijf albums van Kings of Leon worden gespeeld. Zoals ‘Sex of Fire’, ‘Use Somebody’ en ‘Notion’. Kings of Lyon staat bekend als de beste, de meest nauwkeurige en levendige ode aan de Kings of Leon.
De band uit Groot-Brittannië wint in 2008 de prijs ‘Global Icon Winners’, hiermee verslaan ze duizenden andere tributebands uit heel Europa.

Kaltspiel: vertaal het letterlijk naar het Engels en je weet wat je kunt verwachten: 
4-mans Coldplay tribute uit het zuiden van het land. Een gitarist wiens gitaargeluiden neerdalen als Parachutes, een drummer die zonder Trouble een 2e zanglijn voor z'n rekening neemt, een bassist die met de precisie van een Scientist de baslijnen invult en een zanger die nergens meer In His Place is dan op een podium. Een Coldplay tribute zoals Chris en zijn mannen het bedoeld hebben!

De Britse rockband Snow Patrol was al eens afsluiter van PinkPop en support act van U2 in de Amsterdamse ArenA. Van de laatste platen die Snow Patrol uitbracht, zoals onder andere 'Chasing Cars' en 'Shut Your Eyes' zijn ondertussen al meer dan tien miljoen exemplaren verkocht. 
De vele hits die deze Britten hebben gemaakt komen dan ook gegarandeerd langs met de Nederlandse tribute Snow Petrol op het podium.


 

VerbergenInformatie
vanaf 15:00 uur
12,- (vvk)
VerbergenDe Bosuil
De Bosuil
Vrakkerveld 2c
6002 AZ Weert
Nederland
+31 (0)495-5242