Zoek op term

Kissin' Dynamite + supports

za. 8 nov. 2014 (afgelopen)

Kissin' Dynamite + supports

Opwindend, gevaarlijk en explosief, dat is KISSIN' DYNAMITE. De uit Schwaben (Dui) afkomstige sleaze-metal band doet zijn naam eer aan want Kissin Dynamite is meer dan een band, het is een manier van leven. En dat gevoel hebben de 5 rockers genieten er elke minuut van dat men op het podium kan staan.

Wat de fans aan deze band, die opgericht werd in 2006, zo te gek vinden is de hoge mate van entertainment die de band bied. Vooral dankzij hun coole 80’er jaren uiterlijk, grootst mogelijke passie voor hun hobby, accuratesse en een pakkende act. Je krijgt een overdose aan stimulans, zowel visueel als accoustisch. Zanger Hannes en de twee gitaristen Ande en Jim, bassit Steffen en drummer Andi zijn heel close met hun fans, zoals geen enkele andere band is en zorgen ervoor dat ieder optreden een groot avontuur is.

Met de grote hoeveelheid optredens die deze jongens al in de vingers hebben (denk Melkweg, 013, de Duitse metalfests en zelfs een tour door Japan) en hun energieke show kijken we uit naar deze zaterdag!

VerbergenInformatie
zaal open 19.30, aanvang 20.00
vvk € 12,00 / deur € 15,00
VerbergenDe Bosuil
De Bosuil
De Bosuil
Vrakkerveld 2c
6002 AZ Weert
Nederland
0495-524269