Zoek op term

Koor CD Award gala

za. 25 mei. 2013 (afgelopen)

Koor CD Award gala

Sinds 2010 kunnen alle Limburgse koren een professionele cd opname laten maken. Alle cd opnamen worden beoordeeld door een deskundige jury. Het koor met de beste opname krijgt aan het einde van het jaar de Koor cd Award uitgereikt.

De uitreiking van de tweede Koor cd Award door Verenigde Korenorganisaties Limburg vindt plaats tijdens de gala-avond op zaterdag 25 mei 2013 in het Munttheater in Weert. Op deze avond worden de genomineerden bekend gemaakt, worden de publieksprijs, de kinderkoor cd prijs en diverse andere prijzen uitgereikt, treedt de winnaar van de Eerste Koor cd Award (Giocoso uit Weert) op en wordt de tweede Koor cd Award uitgereikt.

De gala-avond wordt georganiseerd door Giocoso uit Weert. De avond is gratis toegankelijk voor iedereen, maar natuurlijk vooral voor de koorleden van de deelnemende verenigingen.

Wilt u er bij zijn? Aanmelden kan via: http://www.hklimburg.nl/organisaties/verenigde-nederlandse-korenorganisa...

VerbergenInformatie
19.30 uur
gratis
VerbergenStichting Munttheater
Munttheater
Stichting Munttheater
Collegeplein 3
6001 HN Weert
Nederland