Zoek op term

Kunst - O - Foon

zo. 8 dec. 2013 (afgelopen)

Kunst - O - Foon

Iedereen weet de knop van een fototoestel te vinden, alleen sommigen net iets beter. In het cultuurprogramma Kunst – O – Foon voor de regio Weert komen op 8 december maar liefst 2 fotografen vertellen over hun fascinatie met fotografie. Vaak denken we heel eenvoudig over het vastleggen van de wereld om ons heen. Toch kan het ook tot Kunst verheven worden. Tussen 11.00 en 12.00 uur weer live vanuit Stadscafé Du Commerce: - Jo Brunenberg met een overzicht uit 50 jaar fotografie, momenteel te bezoeken in de Tiendschuur te Weert. - Jan Janssen maakte 14 reizen door landen als Tibet, Nepal en Noord-India voordat zijn fotoboek kon verschijnen. Boeddhisten die zich in hoog gebergte staande proberen te houden en gedichten maken er een ervaring van. - ‘Aan de rand van het ravijn bloeien de mooiste bloemen’, een lijfspreuk van ceramiste Rina Willekens. - En de dames van de wereldwinkel maken hun verhalen compleet in deze uitzending. Riya Geboers van Bibliocenter Weert zal vast wat tips hebben voor de feestelijke decembermaand, misschien wat bezinning voor onder de Kerstboom! En Iris Penning houdt het leven en de muziek graag simpel. Hier daar wat blues ertussen en we hebben een singer-songwriter die het hart laat zegevieren. Tekst en stemgebruik dicht bij het zelf zowel in het Engels als in het Nederlands. Van harte welkom weer aan de Langstraat/Langpoort en mocht het niet goed uitkomen, zet de zender op de bekende kanalen van WeertFM 107.5 in de ether.

VerbergenInformatie
11.00-12.00 uur
gratis
VerbergenWeertFM
Stadscafé Du Commerce
WeertFM
Langstraat 65
6001 CT Weert
Nederland