Zoek op term

Kunst - O - Foon, Kunst, cultuur en muziek uit de regio Weert.

zo. 8 sep. 2013 (afgelopen)

Kunst - O - Foon, Kunst, cultuur en muziek uit de regio Weert.

Het cultureel seizoen barst weer los en Kunst – O – Foon heeft veel nieuwtjes op de plank liggen.
Zondag 8 september komen we vanuit café Tramhalte aan de Maastraat 46 te Weert. Als vanouds tussen 11.00 en 12.00 uur maar nu eens gezellig ‘op café’.
- ‘Er speelt vanavond in het Buurthuis een band’, leuke verhalen en weetjes rondom de Nederpop. Twan Linders, de schrijver himself.
- Kleurrijke schilderijen van Fernando Lange Walton in Galerie Weert. Ankie Vanderfeesten kan net voor de opening even binnen komen wippen.
- ‘Goodbye Sound’ na drie jaar staat de definitieve ontmanteling van het geluidenproject voor de deur van de Boostenzalen. Nog een keer een concert met Open Monumentendag. Rob Kars heeft het programma paraat met een groot aantal muzikanten en kunstenaars.
- De dames van de Wereldwinkel hebben weer een vreemd oord voor ons in petto met wellicht exotische gebruiken.
- Riya Geboers van Bibliocenter Weert met boeken in herfsttooi, want de lange avonden komen er weer aan.
Bijzonder trots dat we hem toch eindelijk hebben kunnen strikken. Stef Classens, singer-songwriter met gevoelige teksten over levens in kleine momenten. Stef mocht Brabant Open Air 2013 openen na bewijs van zijn talent in een spannende wedstrijd.
Graag zien we U bij de Tramhalte, maar de uitzending is natuurlijk ook te beluisteren via de kanalen van WeertFM 107.5 in de ether.

VerbergenInformatie
11.00-12.00 uur
gratis
VerbergenWeertFM
cafe De Tramhalte
WeertFM
Maasstraat 46
6001 ED Weert
Nederland
0495-450505