Zoek op term

Kunst - O - Foon, Kunst - cultuur en muziek uit de regio Weert.

zo. 10 nov. 2013 (afgelopen)

Kaat van Vlaanderen

November vaak een wat gure maand maar het cultuurprogramma Kunst – O – Foon brengt de gezelligheid gewoon in Uw eigen vertrouwde huis. Of zondag 10 november toch maar even de weersomstandigheden trotseren en in een behaaglijk Stadscafé Du Commerce aanschuiven en genieten van een bijzonder muzikale uitzending. Zowel Kaat van Vlaanderen als Marcel Jansen brengen hun nieuw arrangement - van de inmiddels in de regio wel bekende molensonnetten - van Paul Sterk voor het voetlicht. En als je dan eenmaal twee rasmuzikanten in huis hebt, ben je wel gek als je ze niet een volwaardig podium biedt. - Kaat van Vlaanderen, bijna alle liedjes van Kaat komen voort uit persoonlijke ervaringen, veelal ervaringen gerelateerd aan de liefde. Een onuitputtelijke bron, om uit te drinken. ‘En om in te verdrinken’. - Marcel Jansen tevens gitarist bij Meadow de band, doet onwillekeurig denken aan songwriters uit de 70er jaren. De plaatsen aan tafel zijn hiermee flink uitgedund maar Paul zal toch even de gestage vooruitgang van zijn molenproject toelichten en Riya Geboers is weer fris en fruitig terug van een inspirerende vakantie. Misschien zorgt dit voor een verrassende boekenlijst die op de site van het bibliocenter Weert nog de gehele maand te bekijken zal zijn. Stadscafé Du Commerce aan de Langstraat/Langpoort dus tussen 11.00 en 12.00 uur of via de bekende kanalen van www.WeertFM.nl.

Entree gratis

VerbergenInformatie
11.00-12.00 uur
gratis
VerbergenWeertFM
Stadscafe Du Commerce
WeertFM
Langstraat 65
6001CT Weert
Nederland
0495-543359