Zoek op term

Kunst - O - Foon, Live radio uitzending

zo. 13 okt. 2013 (afgelopen)

Tessa Jo

En nu gebeurt ’t dan toch echt. Het Kunst- en cultuurprogramma met muzikale intermezzo’s Kunst – O – Foon komt zondag 13 oktober live vanuit café Du Commerce te Weert. Wij gaan ‘op café’ tussen 11.00 en 12.00 uur en verheugen ons op een ongedwongen culturele zondagmorgen. Aan tafel de volgende gasten. - Helma Veugen is al van kindsbeen vertrouwd met de Ospelse Peel. Haar opa en vader stonden aan de wieg van haar met liefde gemaakte litho’s, steendrukken en schilderijen op papier. Het werk is letterlijk aan de turf onttrokken. Hoe!!! Kom vooral even luisteren. - De Veldeke prijsuitreiking staat weer voor de deur. Jan Moonen kan vertellen hoeveel dialect schrijvers de pen weer opgepakt hebben en zich opmaken voor ‘de fieëstelike priêsuutreiking is op zoondig 17 november 2013 in de Grote Hegge in Thoear’. - ‘Parels voor de haaien’, ondankbaar werk dus. Toch zal Toneelgroep Weert dit met veel verve en humor op de bühne gaan zetten. - We zijn er al een beetje vertrouwd mee. De dames van de Wereldwinkel met hun praatjes ‘van ver over zee’. Over mensen, andere culturen en menswaardig bestaan. En een jonge zelfverzekerde dame met de gitaar om haar schouder en de ambitie om een succesvol popartieste en songschrijfster te worden. Tessa Jo pakt je helemaal in een wolkje van pakkende en poppy liedjes met veel sfeer. Maar toch ook een tikje gewaagd met een psychedelisch en dromerig randje. Du Commerce ligt aan de Langstraat op de bult van Verheggen en voor degenen die toch liever hun eigen behang zien. Ook niet erg. Stem gewoon af op de bekende kanalen van WeertFM te vinden op www.weertfm.nl.

Entree is gratis

VerbergenInformatie
11.00-12.00 uur
gratis
VerbergenWeertFM
Cafe Du Commerce
WeertFM
Langstraat 65
6001CT Weert
Nederland
0495-450505